eco camping test

Kuzhina ka një larmishmëri produktesh tradicionale blektorale të malit të Gramozit siç janë mishi dhe bulmeti. Sofra Kolonjare ofron mundësinë për kamping me një kapacitet prej 15 poste për kamper. Postet ofrojnë kushte bashkëkohore. Turistët gjithashtu mund të shfrytëzojnë dy shtigjet e reja që janë krijuar për hiking.
Read More

Sofra Kolonjare

  • Erseke, Kolonjare, kolonje, Korce, Sofra, Sofra Kolonjare
Sofra Kolonjare operates in the agritourism market since 2011 with a capacity of 7 family rooms and 35 dining tables located indoors and outdoors. The cuisine has a variety of traditional livestock products from Gramoz mountain such as meat and dairy. Sofra Kolonjare offers the opportunity for camping with a capacity of 15 posts for […]
Read More