eco camping test

Heart of the business
wine and camping

Location
Go to Map

Nearby
UNESCO world heritage city of Berat, Mount Tomorr.

Transport

kemba dores

Lodging

lodging

What to do

me ndejt

What to bring back

pak biskota

Contact

tel:06982555477

Further information

other inf here


Camping Facilities

Capacity : 53
Landscape : Other
Access to road : Normal vehicle

Information

Kuzhina ka një larmishmëri produktesh tradicionale blektorale të malit të Gramozit siç janë mishi dhe bulmeti. Sofra Kolonjare ofron mundësinë për kamping me një kapacitet prej 15 poste për kamper. Postet ofrojnë kushte bashkëkohore. Turistët gjithashtu mund të shfrytëzojnë dy shtigjet e reja që janë krijuar për hiking.